Veelgestelde vragen

We streven ernaar dat u binnen 48 uur 4 offertes ontvangt van onze partners.
Nee, het aanvragen van de offertes is volledig gratis. Wij sturen de aanvraag naar 4 van onze partners. Zij zullen de offertes naar u toe mailen.
Heeft u (onverhoopt) na 48 uur nog geen reactie ontvangen? Neem dan even contact met ons op, dan gaan we uitzoeken waar de vertraging door komt.
Wij sturen uw aanvraag naar 4 van onze partners die het beste aansluiten op uw opdrachtomschrijving. U kunt vervolgens 4 offertes ontvangen. Wilt u liever meer offertes ontvangen? Neem dan even contact met ons op.
Ja het is verplicht om uw e-mailadres op te geven, want onze partners zullen u de offertes toesturen per e-mail. Om deze reden hebben we uw e-mailadres dus nodig, anders kunnen zij de offertes niet bij u afleveren.
Zodra wij uw aanvraag binnen krijgen, wordt deze direct verzonden naar vier van onze partners. U bent niet verplicht om met een van deze partijen in zee te gaan zolang u de offerte niet heeft getekend.
We zullen u nooit ergens toe verplichten, maar het is wel netjes om even aan te geven bij de andere partijen dat uw keuze op een andere partij is gevallen. Dan weten zij ook waar ze aan toe zijn.

Nog vragen?

Wij beantwoorden graag of overige vragen via ons contactformulier. Heeft u een specifieke offerte nodig of wilt u liever een persoonlijk gesprek. Wij nodigen één of meerdere partijen uit om een afspraak met u te maken!

NEEM CONTACT OP

Direct naar de offerte pagina gaan?

© 2019 Haarlem Webdesign

Ja ik wil graag 4 vrijblijvende website offertes ontvangen!

Ontvang nu 4 verschillende offertes waaruit u kan kiezen voor een voortgang in uw bedrijfs website! Hierbij zal u updates ontvangen per mail. We zullen uw email niet delen.