Over Haarlem Webdesign

Professionele Haarlemse Webdesigners

Zelf op zoek gaan naar een partij die voor u een mooi website ontwerp kan maken, dat kan. Maar is het niet veel makkelijk om in 1 keer 4 offertes van verschillende Haarlemse webdesigners te ontvangen? Dat vinden onze tevreden klanten ook. Het bespaart ze tijd en moeite en bovendien; hoe weet je of een ontwerper nu echt goed is in wat hij probeert te verkopen op basis van die ene offerte? Door meerdere professionele webdesigners bij ons aan te sluiten, hebben we die selectie gelukkig al voor u gemaakt. Op basis van uw opdrachtomschrijving zoeken we 4 partijen die daar het beste bij aansluiten en laten we hen een offerte voor u opstellen.

44
Offertes aangeleverd
12
Offertes getekend
12
Tevreden klanten
15
Jaar ervaring

Het proces

Normaal gesproken, wanneer er een ontwerp nodig is voor een website of visitekaartje, moet je eigenlijk bij meerdere partijen offertes opvragen. Het vergelijken van de ontvangen offertes kan een behoorlijke kostenbesparing opleveren en biedt kansen op onderhandelen. Dat kan makkelijker!

Wanneer u bij ons 1 offerte aanvraag indient, ontvangt u niet 1, maar 4 offertes van professionele Haarlemse webdesigners. Deze professionals hebben zich bij ons aangesloten en hebben zich in het verleden al bewezen binnen hun vakgebied. Wij zetten uw offerteaanvraag door naar de 4 professionals die het beste aansluiten bij uw wensen en eisen. Vervolgens sturen deze vier Haarlemse Webdesigners u elk een offerte.

Hoe werkt dat dan?

Zodra u uw aanvraag, met daarin een duidelijke omschrijving van wat u nodig heeft, heeft ingediend, ontvangt u binnen 48 uur vier vrijblijvende offertes van professionele webdesigners die zich bij ons hebben aangesloten. Op basis van deze vier offertes kunt u dan gaan kijken of er een is die uw voorkeur heeft. Doordat u vier verschillende offertes ontvangt, kunt u de offertes makkelijk met elkaar vergelijken. Dit geeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld nog even te spreken met de designer naar keuze over de prijs, u heeft nu namelijk meer inzicht in wat anderen voor het werk zouden vragen.

Welk platform of systeem?

Er zijn meerdere manieren om een website te bouwen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de site te laten maken in HTML. Echter komt dit niet veel meer voor en kiest men over het algemeen voor een CMS (Content Management Systeem). Zo heb je wellicht weleens gehoord van WordPress, Drupal, Prestashop, Magento of een ander systeem. Het is aan te raden om hier over na te denken en de systemen met elkaar te vergelijken. Je kunt dit ook aangeven in uw aanvraagformulier.

Vraag direct een offerte aan

Bent u inmiddels ook overtuigd van het voordeel van meerdere offertes ontvangen voor 1 klus? Vul dan uw gegevens in via de offerte aanvraag. Heeft u nog vragen? Neem eens een kijkje in onze F.A.Q. met veelgestelde vragen of neem via ons contactformulier contact met ons op. We helpen u graag verder!

Vraag nu de gratis offertes aan

© 2019 Haarlem Webdesign

Ja ik wil graag 4 vrijblijvende website offertes ontvangen!

Ontvang nu 4 verschillende offertes waaruit u kan kiezen voor een voortgang in uw bedrijfs website! Hierbij zal u updates ontvangen per mail. We zullen uw email niet delen.